AiMGPhoto (6)

For tiden er markedsetterspørselsoppfølgingen fortsatt utilstrekkelig, noe som resulterer i en relativt lett spørrestemning.Hovedfokuset til innehaverne er på enkeltforhandling, men handelsvolumet ser ut til å være eksepsjonelt lavt, og fokuset har også vist en svak og kontinuerlig nedadgående trend.
I Øst-Kina fortsetter handels- og investeringsfokuset til markedet for flytende epoksyharpiks å vise en nedadgående trend.I tillegg er atmosfæren i det doble råvaremarkedet relativt lav, noe som gjør det vanskelig å støtte mentaliteten til harpiksindustrien.Blant dem fortsetter nye bestillinger å gi rabatter, og markedets handelssenter viser også en nedadgående trend.Den forhandlede referanseprisen er mellom 13000-13600 yuan/tonn, med fokus på mellom- og lavende.
I Sør-Kina viste markedet for flytende epoksyharpiks også en smal nedadgående trend.Nedstrøms gasskjøpsytelsen var relativt svak, og noen fabrikker begynte å redusere sine tilbud for å tiltrekke seg bestillinger.Den faktiske enhetsprisen er også relativt lav, med en forhandlet referansepris som varierer fra 13200 til 13800 yuan/tonn, med fokus på mellom- og lavende.
Prisene på bisfenol A og epiklorhydrin er fortsatt svake, og markedsaktørene er forsiktige og tomme.
I bisfenol A-markedet virker handelen rolig, med liten endring i etterspørselen nedstrøms, og bare sporadiske fabrikker som gjør sonderende forespørsler.Det er ikke mange tilfeller der noen produsenter av bisfenol A tilbyr frivillig, og den faktiske forhandlede prisen er rundt 8800-8900 yuan/tonn, med noen tilbud enda lavere.
Markedsforhandlingene for epiklorhydrin var relativt lett, og selgeren var villig til å tilby 7700 yuan/tonn, mens i Shandong tilbød noen produsenter en lavere pris på 7300 yuan/tonn.
Oppsummert, på grunn av dårlig nedstrøms forsendelser og handel, nærmer morgendagen seg helg, og det forventes at markedet vil opprettholde en smal justering og prisene vil være svake og nedover.


Innleggstid: Jun-08-2023